Muškarac smrtno stradao u saobraćajnoj nesreći u Drinjači, trudnica i maloljetnik u životnoj opasnosti

Danas je nešto poslije 16sati došlo do teške saobraćajne nesreće u Drinjači. Prema posljednjim informacijama iz pouzdanih izvora,  crne slutnje su se obistinile i informacije o smrtno stradalom su tačne jer je jedna osoba nažalost smrtno stradala. Povrijeđena je i trudnica kao i maloljetnik u ovoj saobraćajnoj nezgodi koji su upućeni na UKC Tuzla i trenutno se nalaze izvan životne opasnosti. U drugom autu su putnici u vozilu zadobili lakše povrede.

Podsjećamo Danas u 16 sati i 25 minuta dogodila se teška saobraćajna nesreća na magistralnom putu Zvornik – Konjević Polje u mjestu Drinjača.

Iz Policijske uprave Zvornik potvrdili su da je došlo do teške saobraćajne nezgode u mjestu Drinjača i da su dvije osobe teško povrijeđene. Uviđaj je još uvijek u toku, očekuje se izlazak Tužioca na lice mjesta.

Potpuna obustava saobraćaja trajala je do 17 sati, a od 17 časova saobraćaj se odvija naizmjenično dok je za tretna vozila obustava saobraćaja u dužem vremenskom periodu, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik. Iz Policijske uprave Zvornik nisu mogli potvrditi, ali ni demantovati smrtni ishod ove teške saobraćajne nesreće. Uskoro se očekuje i više zvaničnih informacija iz Policijske uprave Zvornik i drugih institucija.

Muškarac smrtno stradao u saobraćajnoj nesreći u Drinjači, trudnica i maloljetnik hitno transportovani na UKC Tuzla (FOTO)
Kilometarske kolone od Drinjače do Konević Polja

Na lice mjesta stigle su službe Hitne pomoći PVJ Zvornik i policijski službenci koji još uvijek vrše uviđaj

Uskoro opširnije…

(Zvornicki.ba)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *