Nepoznata osoba ispisala kukaste krstove na izlogu prostorija OO SNS Mali Zvornik!

SAOPŠTENjE ZA JAVNOST: NEPOZNATA OSOBA ISPISALA KUKASTE KRSTOVE NA IZLOGU PROSTORIJA OO SNS MALI ZVORNIK


Na ulazu u prostorije Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Malom Zvorniku, na panou sa likom predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, nepoznata muška osoba u subotu, 19. avgusta, u večernjim satima, ispisala je kukaste krstove i tekst neprimerenog sadržaja.


Događaj koji su ispred stranačkih prostorija zabeležile sigurnosne kamere prijavljen je Policijskoj stanici u Malom Zvorniku i Osnovnom javnom tužilaštvu u Loznici, radi utvrđivanja identiteta i sankcionisanja lica koje je skrnavilo spoljašnji izgled prostorija OO SNS u Malom Zvorniku.


Najoštrije osuđujemo ovaj sramni čin i pozivamo nadležne organe da u što kraćem roku utvrde identitet i adekvatno kazne počinioca ovog gnusnog dela.


Ovaj potez nije vid političke borbe već odraz krajnjeg kukavičluka i namere za sada nepoznate osobe da uvredi predsednika Vučića, budući da je sve obavila u tajnosti, po mraku, nadajući se da je niko ne gleda.


Posebno neprimerenim smatramo ispisivanje kukastih krstova na posteru sa likom predsednika Aleksandra Vučića, imajući u vidu činjenicu da su mnogi članovi njegove familije u prošlosti stradali od strane fašista.


Ovim putem izražavamo podršku predsedniku Vučiću da nastavi snažno da se bori za Srbiju i bolji život svih građana koji u njoj žive.


–OO SNS Mali Zvornik–

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *