Nezaboravna završnica Vidovdanskog turnira u Malom Zvorniku!

Uzbudljiva borba završena je danas na Vidovdanskom turniru u Malom Zvorniku, koji je ove godine privukao rekordnih 14 ekipa. Bio je to poseban događaj za sve ljubitelje fudbala, jer je turnir oborio rekorde ne samo po broju timova, već i po posetiocima koji su ispunili tribine stadiona.

Svaka ekipa je pružila svoj maksimum na terenu, ostavljajući srce i dušu u svakom susretu. Napetost i strast su bili prisutni tokom svakog meča, dok su se ekipe borile za prestiž i titulu pobednika. Oduševljenje navijača je bilo zarazno, jer su oni svojim glasnim podrškom davali dodatnu energiju igračima.

Nakon napetih borbi, došao je trenutak da se proglasi pobednik. Sve ekipe su pružile izvanredne performanse, ali samo jedna je mogla odneti titulu. Kroz snagu, veštinu i timski duh, ekipa Goran i sin – Loznica je izašla kao šampion turnira. Njihova predanost i želja za pobedom bili su neprikosnoveni.

Vidovdanski turnir u Malom Zvorniku je ostavio neizbrisiv trag u srcima svih učesnika i gledalaca. Ovaj turnir je dokazao da sport ima moć da okuplja ljude, da stvara prijateljstva i da slavi zajedništvo. Svaka ekipa je pokazala hrabrost, fer plej i poštovanje, čineći ovaj događaj istinskim sportskim spektaklom.

Hvala svim ekipama, navijačima i organizatorima na nezaboravnom Vidovdanskom turniru. Neka ova manifestacija i dalje raste i bude inspiracija svima da se okupe, uživaju u fudbalu i neguju sportske vrednosti. Vidimo se sledeće godine, još veći, još jači, spremni da stvorimo nove uspomene i proslavimo snagu sporta!

Komentari finalnog susreta:


🥇Pobednik XXIX vidovdanskog turnira u malom fudbalu je ekipa Goran i sin – Loznica.
🥅 Rezultat finala je 5:2 (2:1)
!


🥈 Bez obzira na loše iskustvo iz grupne faze takmičenja, ekipa Jako i sinovi pokazala je svoje najbolje izdanje.


Vodili su do poslednje trećine prvog dela utakmice pogotkom Pavla Radića (1:0), ali im je uzvratio Nikola Rakić, postigavši gol izjednačenja za tim Goran i sin (1:1).


Dinamiku ove utakmice nije bilo jednostavno najpažljivije pratiti zbog iznenadnih obrta i brzih akcija. Vladimir Molerović dovodi svoju ekipu do prednosti od 2:1, pred kraj prvog poluvremena. Đorđe Rosić u prvih 30 sekundi drugog poluvremena treći je fudbaler koji je zatresao mrežu za ekipu Goran i sin (3:1).


Rezultatsku prednost smanjio je strelac prvog pogotka Pavle Radić na 3:2.
Filip Blagojević nastavlja niz uspešnih akcija, postigavši četvrti gol za lozničku ekipu (4:2).
Blagojević je i strelac petog pogotka (5:2). ⚽️

(Podrinje u fokusu)


One thought on “Nezaboravna završnica Vidovdanskog turnira u Malom Zvorniku!

  1. Bravo sa organizaciju i maksimum koji su lokalna samouprava i sportski savez Malog Zvoenika uložili u očuvanje tradicije ovog turnira. Sve pohvale.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *