Poslanica SNS-a iz Loznice opljačkana tokom vožnje u gradskom prevozu

Poslanica SNS Dragana Lukić iz Loznice nedavno je odžeparena u prevozu broj „78“ u blizini Slavije, a novčanik sa svim dokumentima i novcem, vraćen joj je zahvaljujući hrabrosti radnice u trafici Aleksandre Stoimanović iz Beograda.

Kako je ispričala Lukićeva, stigla joj je poruka na Instagramu od Aleksandre da se javi zbog dokumenata.

– Nisam imala pojma da sam odžeparena. Tek sam tad shvatila da mi u torbi nema novčanika sa sve ličnim karticama i dokumentima. Zatim sam sklopila priču da mi je iz tašne koju sam držala u ruci neko izvukao novčanik u autobusu, a da nisam ni osetila – priča Lukićeva.

Dragana Lukić, poslanica
FOTO: NARODNA SKUPŠTINA PRINTSCREEEN

Džeparoš je izašao iz autobusa na Slaviji i zastao kod trafike u kojoj radi Aleksandra.

– Pošto imam iskustva s takvim ljudima tokom godina rada u trafici, primetila sam ga i bio mi je sumnjiv da je nešto uzeo iz dela trafike koji je napolju. Istrčala sam i videla kako drži nešto ispod jakne. Viknula sam na njega, pomerila mu jaknu i videla da stiska novčanik. Pokušao je da se opravda da ga je našao. Uzela sam mu, a on je pobegao. Shvatila sam da je zapravo nekoga odžepario – ispričala nam je Aleksandra.

– Onda sam preko dokumenata pronašla Draganu i novčanik joj je vraćen.

Dragana rekla da joj je drago što postoje ljudi kao Aleksandra i da joj je beskrajno zahvalna za gest koji je napravila.

Kurir.rs/Novosti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *