U Milićima oduzet „BMW“ i spid: Za neplaćene kazne dugovao blizu 5.000 KM

 Policija iz Bratunca oduzela je automobil marke “BMW“ od osobe čiji su inicijali M.M. iz Milića zbog višestrukog činjenja najtežih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja i dugovanja od 4.954 KM po osnovu neisplaćenih kazni, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Redovnom kontrolom saobraćaja juče je utvrđeno da osoba M.M. upravljala neregistrovanim vozilom na kojem se nalaze nepripadajuće registarske oznake.

Provjerom u registru novčanih kazni pokazalo se da je riječ o o višestrukom povratniku u činjenju najtežih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja koji po osnovu neplaćenih novčanih kazni duguje 4.954 KM.

Prilikom saobraćajne kontrole, osobaM.M. je dobrovoljno predalo pvc kesicu sa sadržajem bijele praškaste materije, koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „spid”, ukupne bruto mase 2,4 gr.

Vozilo je privremeno oduzeto uz prethodnu saglasnost sudije za prekršaje Osnovnog suda u Srebrenici, a protiv osobe M.M. biće podnesen Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

Srpska info

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *