U pritvoru rukovodilac Odseka MUP Srpske u Zvorniku i republički saobraćajni inspektor!

Okružni sud u Banjaluci, Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala odredio je pritvor u trajanju od meseca za sedmoro uhapšenih u akciji kodnih naziva „Alter ego 1 i 2“.


Pritvorje određen Daliboru Kruniću vlasniku auto škole „Dado“ iz Zvornika, Milijani Pepić, rukovodiocu Odsjeka za lična dokumenta MUP Srpske u Zvorniku, Draganu Stjepanoviću iz Zvornika, Branislavu Pisiću, vozaču instruktoru, piše Srpskainfo.

Pritvor je određen Ivanu Lukiću zaposlenom u Republičkoj upravi za inspekcijske poslove kao saobraćajni inspektor, Miroslavu Grujičiću i Mirku Stojanoviću, vlasniku auto škole „Omega 1“.

Pritvor osumnjičenima određen je zbog opasnosti da će boravkom na slobodi uništiti, sakriti, izmeniti ili falsifikovati dokaze, te uticati na svedoke i ometati krivični postupak.

Osumnjičeni Krunić tereti se za krivično delo počinjeno u sastavu kriminalnog udruženja u vezi sa krivičnim delima podstrekavanja na zloupotrebu službenog položaja ili ovlašćenja i primanje mita.

Službenica MUP Srpske iz Zvornika Milijana Pepić, te Stjepanović, Pisić, republički saobraćajni inspektor Lukić, te Grujičić i Stojanović osumnjičeni su za krivično delo počinjeno u sastavu kriminalnog udruženja u vezi sa krivičnim delom zloupotreba službenog položaja ili ovlašćenja i primanje mita.

(Srpskainfo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *