Uhapšene dve osobe u Srebrenici zbog pucnjave iz vozila u koloni koja je pratila badnjak

Policijska uprava Zvornik saopštila je da su policijski službenici Policijske stanice Srebrenica identifikovali i uhapsili dvije osobe inicijala G.A. i N.G. iz Srebrenice zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo „Izazivanje opšte opasnosti“.

Policijski službenici Policijske stanice Srebrenica su i Postupajući po saznanjima da je 6.01.2024. godine, u mjestu Potočari, opština Srebrenica došlo do pucanja iz vatrenog oružja iz vozila u pokretu koje se nalazilo u koloni koja je pratila Badnjak, policijski službenici su utvrdili da je u navedenom događaju lice G.A. pucalo iz signalnog pištolja, koji je uz potvrdu oduzet, dok je lice N.G. upravljalo navedenim vozilom – navodi se u saopštenju.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji je naložio dostavljanje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu te slijedi dalji rad na dokumentovanju događaja.

– Policijska uprava Zvornik još jednom poziva građane da se uzdrže od ovakvih vidova ponašanja i da praznike dočekuju i obilježavaju dostojanstveno i u miru – zaključuje se u saopštenju, prenosi Klix.

Srpska info

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *