Formiran Gradski odbor Narodnog fronta u Zvorniku, predsjednica Maja Rogić Ilić

Sinoć je formiran ješ jedan odbor Narodnog fronta, ovaj put u Zvorniku, gdje su u skupštinskoj sali Grada izabrani članovi i rukovodstvo Gradskog odbora Narodnog fronta Zvornik.

Za predsjednika Gradskog odbora jednoglasno je izabrana Maja Rogić Ilić.

-Veliko mi je zadovoljstvo da vidim mnogo ljudi večeras, jer je to pokazatelj da se Zvornik oslobađa straha i da je ljudima dosta vladavine nenarodnog režima – izjavila je Maja Rogić Ilić obraćajući se delegatima i gostima.

Daću sve od sebe da Narodni front bude iskrena alternativa lokalnom režimu koji predvodi SNSD. Predano ćemo raditi i iskreno očekujemo odličan rezultat na izborima, jer su građani već prepoznati taj naš rad –  dodala je Rogić Ilić.

Osnivačkoj skupštini u Zvorniku je prisustvovala i Jelena Trivić, predsjednica Narodnog fornta.

-Zvornik je, pored Doboja, grad u kojem se dešavaju najveće izborne manipulacije i krađe koje su ovdje i više nego očigledne. Zbog toga se, već dolaskom Narodnog fronta, u redovima režima u ovom gradu osjeti strah, jer ćemo biti prva snažna brana ovim pojavama koje su do sada odlučivale o konačnom ishodu izbora. To i jeste naš cilj, jer kada stanemo u kraj izbornim manipulacijama i dobijemo legitimnu vlast, možemo računati da smo učinili veliki korak za Republiku Srpsku i njene građane, a mi znamo kako to treba učiniti, jer sam lično na svojoj koži osjetila šta to znači – rekla je ona.

Trivićeva je naglasila da Narodni front u Zvorniku ima sjajne ljude koji su spremni da stanu na crtu ljudima koji su uzurpirali gradske institucije, tako da sa ovom izbornom skupštinom kreće i priprema za lokalne izbore, nakon kojih više ništa neće biti isto.

Pozvala je i sve građana Zvornika, koji su nezadovoljni radom lokalne vlasti u Zvorniku, da se pridruže Narodnom frontu.

Srpska info

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *