Završena humanitarna akcija „Šetnja iz bloka“ u Zvorniku

U Zvorniku je danas uspješno sprovedena humanitarna akcija „Šetnja iz bloka“. Kako su naveli organizatori, odnosno oba zvornička planinarska društva, Humanitarna organizacija „Srbi za Srbe“, Udruženje žena „Slatko ćoše“ i GU Zvornik, na šetnji je bilo oko sto učesnika.

– Imali smo i goste iz Han Pijeska sa jednom od dve najmlađe učesnice, uzrasta po 5 godina, Beograda, Bijeljine, Loznice kao i sugrađane iz Zvornika. Posebnu zahvalnost dugujemo najmlađim učesnicima, od kojih su bili najbrojni „Mladi izviđači „, te njihovom instruktoru Srđanu Ešpeku. Uspješno smo prešli stazu dužine 8 kilometara koja je prilagođena za sve uzraste. To je bila ujedno i prilika da primovišemo staze okolo Grada Zvornika  koje mogu koristiti svi ljubitelji prirode. Na kraju šetnje na obali Drine, startnoj poziciji, svim učesnicima je postavljeno posluženje za koje su se potrudile djevojke iz ponenute organizacije „Slatko ćoše“ – rekao je za Info Birač, Zoran Smiljanić iz PEU „Korak“.

Sprovedena humanitarna akcija „Šetnja iz bloka“ u Zvorniku

– Zahvalnost dugujemo i vlasniku kafe bara na gradskoj plaži „Sunset“, koji je poslužio svježe i rashlađeno voće. Mnogo je prijalo poslije šetnje na današnjoj vrućini. Hvala svim učesnicima, donatorima koji su priložili i uplatili sredstva na račun organizacije, kako bismo pomogli porodicu Mijić iz Malešića. Još jednom se pokazala velika humanost, prije svih, planinara i sugrađana kao i organizacija. Do sljedeće akcije, planinarski pozdrav VEDRO – istakao je Smiljanić.

(Info Birač)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *