Dodik donirao 50.000 KM školi u Zvorniku “Nabavkom simulatora vožnje, obezbedili smo kvalitetnu praktičnu obuku”

Tehnički školski centar Zvornik nabavio je simulator vožnje za praktičnu obuku učenika vrijedan 41.000 KM, zahvaljujući donaciji Kabineta predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika ovoj srednjoj školi od 50.000 KM.

Nakon sprovedenih procedura javne nabavke u julu, simulator vožnje je isporučen Tehničkom školskom centru.

-Nabavkom simulatora vožnje postali smo jedna od nekoliko škola u Republici Srpskoj i BiH koje svojim učenicima saobraćajne struke mogu obezbijediti kvalitetnu praktičnu obuku vožnje u svim kategorijama i svim vremenskim i terenskim uslovima –  saopšteno je iz ove srednje škole.

S obzirom na to da je za simulator potrošeno manje novca nego što je planirano, ostatak je utrošen na opremanje učionica potrebnom opremom.

Tehnički školski centar je na taj način ispunio jedan od strateških ciljeva za period 2019-2024. godine, a to je da svaka učionica ima projektor ili televizor, navodi se u saopštenju.

Iz ove škole napomenuli su da je Dodik obezbijedio i 70.000 KM za rekonstrukciju ograde i školskog dvorišta, koja je u toku, te zahvalili predsjedniku Republike Srpske i članovima njegovog kabineta što su omogućili kvalitetne uslove za obrazovanje u ovoj ustanovi.

Srpska info

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *