Službenici SIPE radnika „Deponije“ u Zvorniku pesnicama udarali u glavu!

Službenici SIPA, čiji identitet se utvrđuje, napali su radnika ”Regionalne Deponije” u Zvorniku M.M. koga su pesnicom udarili u glavu zbog čega je završio u zvorničkoj bolnici.

Napad se dogodio juče oko 14.30 u Osmacima kod Zvornika kada su dva nepoznata muškarca u civilu, bez najave i dozvole, automobilom ”škoda oktavija” ušli u krug ”Deponije”. Nakon što su se zaustavili, iz vozila su izvadili dron kojim su krenuli da snimaju krug firme.

– Došlo je do verbalne rasprave, nakon koje je jedan od dvojice službenika SIPA nasrnuo na radnika ”Deponije” i udario ga šakom u glavu. Nakon toga obojica su seli u automobil i odvezli su u nepoznatom pravcu – kaže izvor ATV-a.

Posle napada povređenom radniku je ukazana pomoć u Domu zdravlja u Zvorniku, a potom je prebačen u zvorničku bolnicu gde je zadržan na posmatranju. Celi slučaj je prijavio Policijskoj stanici u Osmacima i sa svime je upoznato Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini, koje je naložio da se sprovede detaljna istraga.

Izvršen je uviđaj i tom prilikom je utvrđeno da su nepoznati muškarci u krug ”Deponije” ušli u 14.28 sa vozilom ”škoda oktavija”. Ispostavilo se da je vozilo vlasništvo Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA), te da su napadači najverovatnije službenici SIPA.

Njihov identitet još nije utvrđen, zbog čega će od SIPA zvanično biti zatraženo koji su službenici u sporno vreme koristili ”oktaviju” i kojim poslom su došli u ”Deponiju”

Preuzeto: Blic.rs

Foto: Dejan Božić/Ras Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *