Vidovdanski turnir u Malom Zvorniku sve više privlači pažnju u regionu: Padalo je i do 9 golova po utakmici! (REZULTATI)

Četvrti dan fudbalskog takmičenja u malom fudbalu, u četvrtak, 22. juna, na terenima malih sportova.

Od 18.45 igrali su Rojal Plaža – Mali Zvornik i PTR Spasojević – Ljubovija (grupa A). Utakmica je okončana rezultatom 2:3. Rezultat na poluvremenu bio je 1:0, pogotkom Ragiba Čiraka iz tima Rojal plaža. Tarik Huskić zatresao je mrežu protivnika i doveo ekipu Rojal plaža do prednosti od 2:0. Rezultatsku prednost protivnika smanjuje Nikola Đorđić, igrač ekipe PTR Spasojević (2:1). Predrag Peđa Todorović, u kratkom vremenskom razmaku, postiže rezultatski preokret, dva puta je zatresao mrežu ekipe Rojal Drina i dovodi PTR Spasojević do pobede od 3:2.


Od 19.15 igrali su Goran i sin – Loznica i Restoran Slavija – Zvornik (grupa B). Rezultat 0:0.
Navikli smo na vanserijski učinak ovih ekipa, koje su se retko susretale u istoj kvalifikacionoj grupi, do četvrtfinala, te smo pratili derbi dana. Rezultat na poluvremenu bio je 0:0, uz prilično oštre startove, četiri prekršaja Restorana Slavija i dva ekipe Goran i sin Loznica. Ovakav, grublji stil igre prisutan je do samog kraja utakmice. Žuti karton dodeljen je Marku Kojiću, igraču lozničke ekipe. Za pamćenje je bravurozan potez golmana ekipe Goran i sin, Dragana Obradovića, koji je u poslednjim sekundama utakmice odbranio nemoguće i spasio bod svojoj ekipi.


U terminu od 19.45 igrali su FK Granit – Radalj i FK Jedinstvo – Mali Zvornik (grupa A). Utakmica je završena pobedom Jedinstva od 6:0.


Dinamična igra, sa puno prekršaja na obe strane. Prednost Jedinstvu od 1:0 doneo je Saša Simić, koji ubrzo postiže svoj drugi i treći pogodak, što je prvi het-trik dana. Rezultat na poluvremenu 3:0.
Kako bi predupredili fizički obračun u drugom poluvremenu, sudije su zbog verbalnog sukoba kaznile žutim kartonima Slobodana Nikolića (FK Granit) i Mihaila Šalipurevića (FK Jedinstvo).
Golgeter dana je Saša Simić, postigavši svoj četvrti i peti pogodak, čime je omogućio svom timu FK Jedinstvo nedostižnu prednost od 5:0. Konačni rezultat od 6:0 postiže Peđa Đurić.


Od 20.15 snage su odmerile ekipe Goran i sin – Loznica i Autopraonica Jâko i sinovi Karakaj (grupa B).
Potpuna dominacija ekipe Goran i sin. U konačnom ishodu 8:1.
U prvom poluvremenu golove za tim Goran i sin postižu Marko Avramović (I) i (III) i Mladen Popović (II). Igra je nakratko pauzirana zbog lakše povrede golmana ekipe Goran i sin. Prvi pogodak za ekipu iz Karakaja postigao je Saša Trifković, smanjivši rezultat pred kraj prvog poluvremena na 3:1.
U drugom poluvremenu Marko Avramović ostvaruje svoj het-trik, postigavši četvrti pogodak za lozničku ekipu. Ubrzo je mrežu protivnika zatresao i Mladen Popović (5:1). Rezultat je na 6:1 povisio Filip Blagojević, a Marko Kojić na 7:1. Konačni rezultat postiže Đorđe Rosić (8:1).


Od 20.45 igrali su Laki Fiš – Mali Zvornik i FK Mladost Borina (grupa A).
Uspešnija ekipa Laki Fiš pobedila je rezultatom 4:1. Rezultat na poluvremenu bio je 0:0.
Ravnopravne ekipe nisu uspele da realizuju brojne akcije, do prvog minuta drugog poluvremena. Strelac za Laki fiš je Predrag Đurić (1:0). Na 2:0 povisio je Jovan Tanacković, a treći pogodak postiže golman Mitar Zelenović, celom dužinom terena (3:0). Prednost protivnika smanjuje Nezir Alić, igrač Mladosti (3:1).
Konačni rezultat 4:1 za Laki fiš postiže Stefan Tomić.
Mali Zvornik info
D.V.K.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *