Pomozimo devetočlanu porodicu Mijić iz Zvornika!

Otac Cvijan i majka Slađana imaju čak sedmoro djece i to: Filipa (14), Mariju (13), Aleksandra (11), Kristinu (9), Marinu (8), Kristijana (6) i Aleksandru (5). Kuća koja je ispunjena dječijom igrom, smijehom i razdraganošću je istinsko bogatstvo, koje jedna porodica može sebi da priušti, a Mijići su zasigurno jedni od njih.

Uspjeli smo nekako da napravimo novu kuću, ali novca za nastavak i opremanje nemamo više. Daće Bog da uspijemo nekako da završimo sve što smo započeli – priča otac Cvijan, koji je inače nezaposlen kao i supruga, te svaki mali posao na dnevnicu ne odbija. Uz porodica se bavi i poljoprivredom.

Pored svih poteškoća sa kojima se ova porodica svakodnevno susreće, u kući sa njima živi i domaćinov brat Boško, koji je inače osoba sa posebnim potrebama.

Tu je sa nama i moj brat Boško, ali uprkos svemu, guramo nekako – nastavlja razgovor ovaj hrabri otac sedmoro djece.

U razgovoru sa humanitarnom organizacijom „Srbi za Srbe“ porodica je izrazila skromnu želju da bi voljeli da dobiju poljoprivrednu mašinu ili kravu. Ipak ono što je zaista potrebno ovoj porodici je završetak njihove kuće koju su započeli kako bi ovih sedmoro mališana imalo normalno odrastanje.

Zato, Humanitarna organizacija „Srbi za Srbe“ pokreće veliku akciju prikuljanja sredstava za porodicu Mijić iz Zvornika. Pozivaju sve donatore organizacije širom svijeta da se priključe i da zajedničkim snagama pomognemo završetak i opremanje kuće ove devetočlane porodice iz Zvornika, koja nam je svijetli primjer u mračnoj današnjici kako se bori za budućnost naše zemlje i naroda!

Zvornik danas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *